Avoin Tolkku


Ryhmässä tehdään luovasti monenlaista! Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teemansa esim. liikunta, musiikki, valokuvaus, kädentaidot, maalaus, ruoka. Teemoja suunnitellaan myös yhdessä nuorten kanssa. Avoimessa Tolkussa nuori harjoittelee taitojaan ja sitoutumista toimintaan pienin askelin. 

Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana Pohjan Nuorisotalolla (Pultrantie 15). Voit käydä mukana toiminnassa kerran viikossa tai kumpanakin toimintapäivänä. 

Tolkun avoimeen ryhmään voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, kuraattorin, opinto-ohjaajan, opettajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa. Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa ja saat lisäinfoa kokoontumiskerran teemoista. 

Ilmoitathan tulostasi etukäteen Tolkun ohjaajille soittamalla, tekstaamalla tai WhatsAppin kautta.

 Näin osaamme varata oikean määrän lounasta osallistujille!OHJELMA

Syyskausi 14.8.2022 - 13.12.2023

Avoimen Tolkun ohjelmassa:

Ensi maanantaina toteutetaan tuikkutalo itsekovettuvasta savesta sekä piparitalo kartongista joka koristellaan esim. 3D-maaleilla. Piparitaloon voi laittaa led-kynttilän tai valonauhan, siitä tulee kiva kestoelementti eikä tarvi sekoilla kuuman sokerin ja taikinan kanssa.

Keskiviikkona toivomaanne unelmakartan tekoa. Unelma/haavekuvia etsitään esim. aikakauslehdistä ja leikataan&liimataan haluamallenne pohjalle. Jos tätä haluaa twistata jo keräämillään omilla muistoilla, pikkuesineillä tai vaikka kuvilla niin se on vielä mukavampaa = scrapbooking. Täällä voidaan tulostaa kuvia. 

Klo 13 kirjastolta tullaan kertomaan ja näyttämään minkälaista e-aineistoa kirjastolta löytyy kenen tahansa hyödynnettäväksi.

Mikäli on jäänyt joku työ kesken, voidaan sitä jatkaa kohdennetusti.Nuorten Tolkku toiminta saa Aluehallintoviraston myöntämää tukea nuorten työpajatoimintaan

Toiminta käynnistyi ESR-rahoitteisena hankkeena 2019

2023 Nuorten Tolkku | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode