Avoin Tolkku


Ryhmässä tehdään luovasti monenlaista! Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teemansa esim. liikunta, musiikki, valokuvaus, kädentaidot, maalaus, ruoka. Teemoja suunnitellaan myös yhdessä nuorten kanssa. Avoimessa Tolkussa nuori harjoittelee taitojaan ja sitoutumista toimintaan pienin askelin. 

Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana Pohjan Nuorisotalolla (Pultrantie 15). Voit käydä mukana toiminnassa kerran viikossa tai kumpanakin toimintapäivänä. 

Tolkun avoimeen ryhmään voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, kuraattorin, opinto-ohjaajan, opettajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa. Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa ja saat lisäinfoa kokoontumiskerran teemoista. 

Avoimeen Tolkkuun voi osallistua työkokeilulla tai pajan omalla sopimuksella. 

HUOM! Kuntouttavaa työtoimintaa ei työpajalla enää järjestetä!

Ilmoitathan tulostasi etukäteen Tolkun ohjaajille soittamalla, tekstaamalla tai WhatsAppin kautta.

 Näin osaamme varata oikean määrän lounasta osallistujille!OHJELMA

Ensikerralla Avoimen Tolkun ohjelmassa:

      Seuraavat Avoin Tolkku kokoontumiskerrat ma 26.2. ja ke 28.2. Tehdään itse ompelemalla kaavoista tai maalataan kangaskasseja. Saadaan sekoitettua kangasvärejä tai voi testata tekstiilimediumia jolla saa akryylimaalista silittämällä kestävämpää. Samoin voi halutessaan toteuttaa omia painomuotteja esim. painamalla tai linolevykaiverruksella. Voi jatkaa myös maisemamaalausta. Nuorten Tolkku toiminta saa Aluehallintoviraston myöntämää tukea nuorten työpajatoimintaan

Toiminta käynnistyi ESR-rahoitteisena hankkeena 2019

2023 Nuorten Tolkku | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode