Avoin Tolkku


Ryhmässä tehdään luovasti monenlaista! Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teemansa esim. liikunta, musiikki, valokuvaus, kädentaidot, maalaus, ruoka. Teemoja suunnitellaan myös yhdessä nuorten kanssa. Avoimessa Tolkussa nuori harjoittelee taitojaan ja sitoutumista toimintaan pienin askelin. 

Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana Pohjan Nuorisotalolla (Pultrantie 15). Voit käydä mukana toiminnassa kerran viikossa tai kumpanakin toimintapäivänä. 

Tolkun avoimeen ryhmään voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, kuraattorin, opinto-ohjaajan, opettajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa. Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa ja saat lisäinfoa kokoontumiskerran teemoista. 

Avoimeen Tolkkuun voi osallistua työkokeilu- tai pajan omalla sopimuksella. 

HUOM! Kuntouttavaa työtoimintaa ei työpajalla enää järjestetä!

Ilmoitathan tulostasi etukäteen Tolkun ohjaajille soittamalla, tekstaamalla tai WhatsAppin kautta.

 Näin osaamme varata oikean määrän lounasta osallistujille!OHJELMA

Ensi viikolla Avoimen Tolkun ohjelmassa:

Maanantaina 22.4. tehdään somisteita lastenfestivaali Pikkuprovinssiin ja Keskiviikkona 24.4. toteutetaan Kohtaamistaidetta® Marjaanan kanssa. 

Kohtaamistaiteessa® on kyse tavoitteellisesta ja strukturoidusta ryhmälähtöisestä kuvataidetyöskentelystä. Se on mukaansa tempaavaa, moniaistista ja yllätyksellistä. Alussa virittäydytään päivän teemaan moniaistisesti esim. rentoutuksen, liikkeen tai musiikin keinoin. Tämän jälkeen jatkamme työskentelyä, jonka aikana tulevat tutuksi mm. akryylimaalit-, kuivapastellit ja vesivärit. Päivän päätteeksi saamme pysähtyä yhdessä ihailemaan valmistuneita töitä. Aikaisempaa taidekokemusta ei tarvitse olla. 
Nuorten Tolkku toiminta saa Aluehallintoviraston myöntämää tukea nuorten työpajatoimintaan

Toiminta käynnistyi ESR-rahoitteisena hankkeena 2019

2023 Nuorten Tolkku | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode